Ve vašem domově se zcela jistě snažíte o to, aby bylo vše nadmíru perfektní. Přistupujete k úklidu, dekorování, ale i ochraně vašeho nábytku s maximální péčí – nebo byste alespoň měli. Co vám může váš nábytek báječně ozvláštnit a současně i ochránit před zničením, jsou přehozy.
A ty jsou momentálně velmi elegantní a moderní!
vzorek přehozu

▪        Přehozy přes sedací soupravu

Pohovka nebo větší sedací souprava včetně křesla, jsou dominantou obývacího pokoje. Tento pokoj je centrálou celého domova a většina z vás v něm tráví všechen volný čas. Z toho důvodu není na škodu udělat něco nejen pro hezčí vzhled, ale i ochranu vaší sedačky.
Pokud se rozhodnete využít přehozy, musíte si vybrat takové, které vám do domova přesně zapadnou a budou ladit se vším, co se v obýváku nachází. Jestli nenatrefíte na to, co hledáte, máte možnost si jich nechat ušít na míru.
Můžete využít volně visící, které budou vypadat jako silnější deky nebo s lemováním, kdy obalíte celou vaši sedačku do „nového potahu“.
Na čem příliš nesejde je materiál, ten si můžete zvolit dle libosti. Co je však mnohem podstatnější, je jejich tloušťka. Čím silnější si vyberete, tím více ochráníte vaši sedačku před možným politím nebo skvrnami, které můžou snadno prosáknout.
přehoz na posteli

▪        Přehozy na postele

Není to ani tak z lenosti, jako z ty praktické stránky. Přehoz přes ustlanou postel vypadá upraveně, stylově a zakryje vám vaše soukromí v podobě zvědavých pohledů na vaše ložní prádlo a pyžamo. Slouží i jako ochrana proti prachu, který se vám díky nim nebude usazovat ve vašich peřinách a polštářích. A v neposlední řadě je designovým prvkem, který vaši ložnici nebo dětský pokoj ještě zvýrazní.
Co se týče pokojíku pro děti, můžete vašim ratolestem koupit přehozy s dětským motivem. Využijete jich i z praktické stránky, kdy se vaše děti nebudou muset den co den trápit s ukládáním peřin do úložního prostoru, ale jednoduše si postel upraví a zakryjí něčím tak báječným a populárním, jako jsou právě přehozy.

Written by